Blog Başlık

  • Ocak 10, 2024 Blog

    Kış aylarının vazgeçilmezi kaşe kabanlar, hem şıklığı hem de sıcaklığı bir araya getirerek gardıroplarımızın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte, kaşe kabanlar moda dünyasında önemli bir yer ediniyor. İşte bu kışın trendlerini belirleyen kaşe kaban modellerine yakından bir göz atalım.

    kaşe kaban
  • Ocak 10, 2024 Blog

    Moda dünyasında kombinlerin tamamlayıcısı olan çanta modelleri, şıklığı ve pratikliği bir araya getiriyor. Kıyafet seçimlerinize zarif bir dokunuş katmak ve stilinizi yansıtmak için doğru çanta modelini seçmek önemlidir.

    çanta
  • Ocak 10, 2024 Blog

    Güzel ve şık görünmek isteyen kadınlar için İpekstil markası, kloş model ferace, fırfır detaylı ferace ve güpürlü ferace gibi çeşitli seçenekler sunuyor. Bu özel ferace modelleri, şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor. İpekstil'in renk skalasında yer alan buz mavisi, kiremit, siyah, lacivert, gri, yeşil ve lavanta renkleri ise her zevke ve tarza uygun seçenekler sunuyor.

    ferace
  • Ocak 10, 2024 Blog

    Soğuk hava yaklaştığında, stilinizi korurken sizi sıcak tutacak kabanları aramak her zaman heyecan vericidir. İpekstil markası, retro kaban ve pileli kloş kaban gibi çeşitli seçenekler sunarak, sizi soğuk hava koşullarında şık ve zarif tutmanıza yardımcı olur. Ayrıca, İpekstil'in tesettür kaban modelleri, zarafeti ve rahatlığı bir araya getirir. Yeşil, gri, camel, vizon, siyah, taba, kahve ve taş renkler gibi geniş bir renk yelpazesi, kişisel tarzınıza uygun seçenekler sunar.

    kaban
  • Ocak 10, 2024 Blog

    Şıklığın ve zarafetin simgesi olan şal ve eşarplar, İpekstil'in özel Medine ipeği koleksiyonu ile bir araya geliyor. Medine ipeği şal ve eşarplar, kendine has parlaklık ve dokusuyla tanınır ve İpekstil'in özenle tasarlanmış koleksiyonunda yer alır. Bu özel koleksiyon, sadece Medine ipeği şal ve eşarp modellerini içerir ve yeşil, gri, lavanta, mürdüm, lacivert, siyah, gül kurusu, acı kahve, tarçın ve mint renkleri gibi geniş bir renk yelpazesi sunar.

    şal
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR